Передноворічний Львів охоронятимуть понад тисяча поліцейських

IMG_5651

У Львові у переддень Нового року правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі.

Як розповідають у пресслужбі місцевої поліції, у святковий період у Львові основну увагу правоохоронці приділятимуть охороні публічної безпеки у центральній частині міста, біля новорічної ялинки на проспекті Свободи та на площі Ринок.

«Збільшено кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створені додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи. До охорони публічного порядку, окрім особового складу поліції Львівщини та Управління патрульної поліції Львівської області, будуть залучені військовослужбовці Національної гвардії України, офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ – загалом більше 1300 осіб», - йдеться в повідомленні.

У відомстві нагадують:якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: