Топ-10 фільмів, щоби зустріти Новий рік

https___specials-images.forbesimg.com_imageserve_5fe90e6a105d2214f155a340_0x0
Фото ілюстративне\з відкритих джерел.

В останні години старого року хочеться створити чарівну атмосферу для початку нового.

ІА Дививсь.info підготувала топ-10, у яких зимові свята відіграють надважливу роль.

«Коли Гаррі зустрів Саллі»

Гаррі і Саллі були знайомі ще зі школи. Їхні шляхи постійно розходилися і сходилися. Вони шукали любові, але чомусь завжди знаходили один одного. Та, втім, вони завжди переконували себе в тому, що вони лише друзі, найкращі друзі. Гаррі і Саллі хотіли довести, що дружба між чоловіком і жінкою реальна.

Кадр з фільму.

«Примарна нитка»

Лондон, 50-ті роки. Навколо знаменитого кутюр'є Рейнольдса Вудкока і його сестри Сіріл зосереджена вся британська модна індустрія. У них одягаються всі: члени королівської сім'ї, кінозірки, спадкоємиці впливових сімей. Жінки нескінченним рівчаком проходять через життя Вудкока, вони – джерело натхнення і спілкування для переконаного холостяка, поки він не зустрічає молоду, повну волі і духу дівчину Алму, яка незабаром стане в його житті музою і коханкою.

Кадр з фільму.

«Коханий з майбутнього»

Тім Лейк — цілком звичайний юнак, якому іноді не щастить. До того ж, не щастить саме тоді, коли цього хочеться найменше. Після чергового невдалого Нового року батько розповідає йому сімейну таємницю. Усі чоловіки із його родини, як виявилось, здатні подорожувати в часі. Ці подорожі не змінюють круто хід світової історії, але можуть вплинути на долю самого Тіма. Так хлопець отримує безцінну можливість покращити своє життя. Все змінюється після нещасного випадку. Часова петля розірвана і тепер Тім змушений почати боротьбу із часом з нуля.

Кадр з фільму.

«Помінятися місцями»

У житті респектабельного бізнесмена з Волл-Стріт Луїса Вінтропа III ніщо не провіщає проблем. Але напередодні Різдва його безпосередні начальники брати Дьюки, заради жарту, вирішують провести експеримент: чи зможе звичайний волоцюга успішно управляти великою корпорацією. І щоби перевірити це, вони міняють місцями - Вінтроп опиняється на вулиці, а його місце займає волоцюга і аферист Біллі Валентайн.

Кадр з фільму.

«Забігайлівка» (1982)

Події фільму відбуваються у Балтиморі у п'ятдесятих роках минулого століття. Група шкільних друзів любить збиратися в місцевому кафе, в якому вони колись проводили практично весь вільний час, спілкуючись на різні теми. Нещодавно їм виповнилося по двадцять років, і попереду на них чекає доросле життя, до якого вони поки що не готові. Вони дуже відрізняються один від одного і мають свої погляди на життя, але, незважаючи на це, вони продовжують зберігати свою дружбу. Кожен із них вже зіштовхнувся з проблемами дорослого життя, коли потрібно самостійно приймати рішення та брати на себе всю відповідальність. Проте зробити це виявляється дуже непросто, оскільки вони ще залишаються дітьми.

Кадр з фільму.

«Мій хлопчик» (2002)

Вілл Фрімен, щасливий лондонець, впевнений у собі чоловік, одного прекрасного дня зрозумів, що майже всі його друзі вже обзавелися сім'ями. Тоді й він вирішив не відставати. Видаючи себе за батька-одинака, він став ходити в гурток для батьків, де намагався підчепити симпатичну самотню матір. Вілл так би і насолоджувався товариством батьків і дітей, якби до нього самого не причепився дивний самотній хлопчик.

Кадр з фільму.

«Поганий Санта»

Невдаха шахрай і його напарник одягаються в костюми Санта-Клауса та його помічника, щоби грабувати магазини різдвяного вечора. Проблеми починаються після того, як горе-злодії знаходять собі нового друга – хуліганисту дитину.

Кадр з фільму.

«Дві коханки»

Холостяк середніх років Леонард повернувся жити до батьків, на Брайтон-Біч, після дуже непростого розриву з нареченою і невдалою спробою самогубства. Батько і мати хочуть його познайомити з донькою своїх приятелів, хорошою дівчинкою Сандрою. Однак у квартиру через двір нещодавно переїхала дівчина Мішель, яка відразу ж сподобалась Леонардові.

Кадр з фільму.

«Богема» (2005)

Це історія про кількох представників богеми, які живуть по сусідству в Нью-Йорку. У картині показується кілька років їхнього життя, деякі з цих людей хворі на СНІД.

Кадр з фільму.

«Остання відпустка»

Талановита, добра, але самотня мешканка Нового Орлеана Джорджія Берд працює продавцем посуду. Її мрії про красиве життя, власний ресторанний бізнес і поїздку на розкішний курорт існують тільки на папері, в блокноті зі списком бажань. Поштовхом для того, щоби втілити в життя бодай одну із заповітних цілей, стає візит до лікаря, який повідомляє Джорджії шокуючу новину — вона смертельно хвора і скоро помре. Грошей на дорогу операцію у неї немає, зате її заощаджень вистачить на незабутню останню відпустку. Кинувши все, Джорджія вирушає на відпочинок у розкішний готель. Її розкута поведінка вводить в оману місцевих мешканців, які помилково приймають її за дивачку-мільйонерку. Джорджія натомість не поспішає нікого переконувати.

Кадр з фільму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: