Без гімну, але з «Живчиком»: новорічне привітання Зеленського

6b71cad3172db9ce020c4945fd15f1bd
1+1

Зйомки привітання українського президента Володимира Зеленського з 2022 роком, на які було запрошено відомих українців, тривали протягом трьох днів.

Гостей пригощали канапками, а замість шампанського наливали безалкогольний напій «Живчик», про це розповів інженер-оптик Олег Ангельський, якого було запрошено для участі у привітанні Зеленського, виданню Молодий Буковинець.

Ангельський розповів, що відео знімали з 27 по 29 грудня. Ученому телефонували особисто з Офісу президента та запрошували. А номер його запитували у ректора Чернівецького національного університету.

«Це все тривало дуже довго, бо це був творчий процес. Я відчув, що це таке – коли знімають фільм», – розповів професор, додавши, що мав змогу поспілкуватися з багатьма відомими українцями.

Він також розповів, що учасників зйомок не залишили голодними, незвадаючи на те, що у самому ролику їхні тарілки були пустими. Професор зазначив, що столи з їжею були окремо, та додав: застілля не було.

«На зйомках використовували безалкогольне шампанське – «Живчик». А годували нас в іншому місці, виносили канапки», – розповів учений.

Ще одна учасниця зйомок новорічного привітання Зеленського розповіла, що прибула на захід за наказом.

Старша сержантка Збройних сил України Наталія Борисовська, яка пішла в армію у 20-річному віці, була однією зі запрошених. Із серпня 2014 року вона воює на фронті, командувала відділенням розвідки і навіть зіграла весілля на передовій, повідомляє Obozrevatel.

Поява військової у Маріїнському палаці викликала обурення серед частини прихильників п'ятого президента Петра Порошенка.

У результаті після низки гнівних коментарів Борисовська опублікувала пост, в якому розповіла, що через участь у зйомках президентського привітання від неї у Facebook почали відписуватись друзі. Також жінка заявила, що не могла відмовитись від поїздки, оскільки це був наказ військового командування.

«Була, є і буду проти Зе. «Друзі» видаляються, ой, як невдобно. Якщо немає розуміння, що я чинна військова, і то було розпорядження, ну шо сказати, щось вибірково ви «молитеся за сонечок», – написала вона.

Цю інформацію також підтвердив командир підрозділу снайперів Сергій Варакін. «Повторю для людей із дуже маленьким мозком або далеких від армії. Накази ніхто не збирався порушувати, тому й потрапила вона на той захід, як і багато хто з тих, хто там був», – зазначив він.

Також вперше офіційне відео новорічного привітання президента Володимира Зеленського з початком нового 2022 року не містить звучання державного гімну України на початку виступу. Не видно у кадрі й державного прапору України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: