Ізраїль відкриває кордони для іноземців

із
фото ілюстративне

З 9 січня Ізраїль відкриє іноземним громадянам доступ до країни.

Про це пише Vesty.co.il з посиланням на МОЗ.

Так, попри п'яту хвилю коронавірусу в країну, буде дозволено в'їзд тільки з країн, що не перебувають у червоному списку МОЗ Ізраїлю (тобто із зелених, жовтих та помаранчевих). Туристи з «червоних» країн зможуть в'їхати до країни лише за дозволом комісії з екстрених випадків.

Усі іноземці, що прибувають, повинні бути щеплені вакциною, схваленою МОЗ Ізраїлю.

Крім того, перд вильотом необхідно заповнити спеціальну інтернет-форму. ПЛР-аналіз або експрес-аналіз (антиген) виробляються до вильоту та після прибуття до Ізраїлю. Після прибуття необхідно розпочати 24-годинний карантин або дочекатися отримання негативного результату.

Сьогодні опівночі змінились правила карантину для громадян, які повертаються до Ізраїлю. Ті, хто прибуває з «помаранчевих» країн, мають зробити ПЛР-тест у Бен-Гуріоні й розпочати 24-годинний карантин– або дочекатись отримання негативного результату. Україна знаходиться в помаранчевому списку.

Нагадаємо, 28 листопада 2021 року Ізраїль заборонив в'їзд усім, хто не є громадянами країни, на 2 тижні у зв'язку з поширенням нового штаму коронавірусу «омікрон».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: