У Волі-Гомулецькій проведуть капремонт вулиці

ремонт дороги
ілюстративне фото, з архіву редакції.

Нині дорога у жахливому стані, через що маршрутки не можуть нею курсувати.

У Волі-Гомулецькій капітально відремонтують вулицю Озерну, яка сполучає село із Брюховичами.

Про це розповідають у пресслужбі Львівської міськради.

У департаменті міської агломерації кажуть, що після ремонту до села їздитиме міська маршрутка №22, яка наразі через жахливий стан дороги зупиняється неподалік вул. Озерної. Також ремонт посприяє туристичній привабливості села, де розміщено базу відпочинку.

«Першим кроком до реалізації масштабного для Волі-Гомулецької проєкту є затвердження на виконкомі рішення про надання функцій замовника робіт ЛКП «Львівавтодор». Проєкт рішення підготував департамент мобільності, замовником капітального будівництва буде ЛКП «Львівавтодор», - йдеться в повідомленні.

2021 року ці функції переважно виконували райадміністрації, додають у відомстві. Наступним етапом у реалізації капремонту вулиці буде оголошення тендерів на проєктування та безпосередньо будівельні роботи.

Нагадаємо, проєкт рішення щодо ремонту Озерної, який затвердив виконком, є результатом стратегічних сесій, які проводив департамент міської агломерації і на яких спільно із мешканцями громад визначали першочергові завдання, які слід реалізувати. До слова, за 2021 рік у приєднаних громадах Львів відремонтував 25 вулиць. Ще кілька ремонтують. Переважно йдеться про капітальний та поточний ремонти на суму понад 22 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: