У Трускавці почали відновлювати водопостачання

вода е

Мешканці курортного Трускавця почали отримувати воду. 

Мешканці курортного Трускавця почали отримувати воду.

Про це п'ятого січня повідомили у пресслужбі міськради.

«Станом на 9 годину ранку 5 січня здійснюється відновлення водопостачання міста Трускавця. Вода вже почала поступати в мережу», - йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, місцеві та туристи з 3 січня залишився без водопостачання через те, що між ТзОВ «Трускавецький водоканал» та КП «Дрогобичводоканал» не укладений договір на водопостачання на 2022 рік, з 9:00 год. 3 січня КП «Дрогобичводоканал» припинило подачу води у м. Трускавець. Підписання договору запланованували на 4 січня.

Як інформує КП «Дрогобичводоканал», масштабну аварію на водогоні Гірне-Дрогобич у Доброгостові ліквідовано вчора орієнтовно о 21.30 годині. Там кажуть, що запущено свердловинний фонд на річці Стрий.

Нагадаємо, що без водопостачання внаслідок аварії на водогоні Гірне-Дрогобич залишався не лише Трускавець, а й міста Дрогобич, Стебник та села Дрогобицького району.

Після завершення аварійно-відновлювальних робіт на магістральному водогоні Гірне-Доброгостів, які проводило КП «Дрогобичводоканал», був включений в роботу насос на ВНС 2-ого підйому в селі Гірному і розпочатий процес заповнення магістральної мережі протяжністю 17 км до РЧВ Доброгостів. Враховуючи значну протяжність магістрального водопроводу, наповнення резервуару чистої води в Доброгостові розпочалося з 02.00 год. ночі. Станом на 06.00 год. ранку в резервуар чистої води закачано орієнтовно 1600,0 м. куб. води і розпочатий процес заповнення міської мережі водопостачання», - розповіли у адміністрації ТОВ «Трускавецький водоканал».

До Трускавця воду почали подавати орієнтовно о сьомій ранку у середу, п'ятого січня.

«Станом на 7.00 год. в резервуарі знаходилось 1962,0 м. куб. води, що вже дозволило подати воду споживачам на вул. Стуса, Скоропадського, Івасюка та частини вул. Стебницької, Данилишиних та Мазепи», - додали у водоканалі.

Там кажуть, що внаслідок великого відбору води можливі перебої з водопостачанням в окремих будинках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: