У Центрі обліку для бездомних людей організували Різдвяну вечерю

27105933052918722441773537834279390377702477n-82f28798
Фото: ЛМР

Вчора, 6 січня, працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб для людей, які отримують послуги в цій установі, накрили святвечірній стіл.

Тож до півсотні людей, які через різні життєві обставини не мають домівки, змогли спільно покуштувати традиційні святвечірні українські страви, повідомляють у міськраді.

Різдвяна вечеря, як і щороку, мала традиційні для українського столу страви. Це кутя, смажена риба, вареники, борщ, голубці, пампушки, узвар. Розпочали вечерю зі спільної молитви, а по завершенні – колядували.

В організації вечері працівникам Центру традиційно допомагали громадські організації, благодійники та підприємці, за що в установі їм дуже вдячні. Цього року, до слова, благодійники для кожного учасника вечері підготували ще й святкові подарунки. Кожен отримав пакунок, у якому були зимова шапка, рукавички, шкарпетки та інші необхідні речі.

Різдвяна вечеря у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб відбулася уже тринадцятий рік поспіль.

Також в Українському католицькому університеті відбулась Вифлеємська гостина для 150 самотніх та потребуючих людей. Подію організували працівники та студенти навчального закладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: