Медведчуку продовжили домашній арешт

медведчук

Печерський районний суд Києва десятого січня вирішив прродовжити  ще на два місяці, себто на 60 діб, домашній арешт нардепу ОПЗЖ Віктору Медведчуку у так званій «вугільній справі».

Про це повідомив депутат ОПЗЖ Ренат Кузьмін у понеділок, 10 січня, у Telegram.

«Суддя Печерського суду Києва Олег Білоцерковець щойно продовжив Медведчуку домашній арешт до 10 місяців, при тому, що за законом, максимальний термін домашнього арешту не може перевищувати 6 місяців (в одному кримінальному провадженні на досудовому розслідуванні – ред.)», - зазначив він.

Відтак, під домашнім арештом Медведчук перебуватиме до першого березня нинішнього року.

Нагадаємо, 11 травняторік Медведчукуповідомили про підозру в держзраді та замах на розграбування національних ресурсів в окупованому РФ Криму.

8 жовтня йому повідомили про підозру за державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації. За словами Генпрокурора Ірини Венедіктової, у справі йдеться, зокрема, про закупівлю вугілля з СОТ у терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР». 12 жовтня Печерський районний суд Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт.

На початку листопада суд обрав Медведчуку новий запобіжний захід у справі про держзраду і замах на розграбування національних цінностей. 17 грудня Медведчука знову залишили під домашнім арештом у вугільній справі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: