«Ковідну тисячу» можна буде витратити на допомогу онкохворим дітям

благ

За кошти програми єПідтримка можна придбати квитки на щорічний благодійний велопробіг. На цьоиу заході збирають гроші на потреби Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру.

Про це пише Захід.нет.

«Велопробіг – благодійний, але участь – за квитками. А квитки можна придбати за ту тисячу. Тож ми на кілька місяців раніше розмістили квитки на сайті Gastroli.ua, ціна одного – 250 грн. Це як реєстраційний внесок. За 48 хвилин продали вже 8 квитків», – розповіла координаторка велопробігу від БФ «Запорука» Ірина Сахно.

Мета велопробігу 2022 року – зібрати щонайменше 300 тис. грн. на медичне обладнання для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

У попередні роки завдяки благодійним велопробігам з Арсеном Мірзояном та БФ «Запорука» вдалось зібрати близько мільйона гривень, що витратили на ремонт 6 палат відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії, 3 кімнат Кабінету функціональної діагностики лікарні та на 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» відбудеться у Львові 4 червня об 11:00 зі старту на площі біля Оперного театру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: