У Самборі відкрили оновлений відділ міграційної служби України

f0233e2d7da3bdd9720481ac58380c1c

Вчора, 11 січня, у Самборі відкрили оновлений відділ міграційної сліжуби України за майже пів мільйона гривень.

Загальна вартість проєкту – 468,5 тис. грн., з них, зокрема 204,6 тис. грн. кошти обласного бюджету, 189,3 тис. грн. – фінансовий ресурс Самбірської громади, повідомляє Львівська обласна рада.

Завдяки реалізації проєкту у будівлі старі вікна замінили на нові енергозберігаючі, повністю оновили систему опалення, здійснили капітальний ремонт приміщення. Також придбали меблі та сучасне обладнання для якісного надання послуг.

За словами Самбірського міського голови Юрія Гамара, упродовж 9 років працівники Самбірського відділу міграційної служби працювали у різних приміщеннях, відстань між якими була понад 2 км.

«Частину робіт ми профінансували з бюджету розвитку Самбірської громади ще у 2020 році. Тоді було виділено 97 тис. грн. Та цих коштів виявилося недостатньо. Тому минулого року ми вирішили взяти участь у конкурсі проєктів місцевих ініціатив і перемогли, залучивши кошти обласного бюджету.

Нещодавно усі роботи були завершені, а 11 січня оновлений відділ міграційної служби відчинив свої двері для відвідувачів», - розповів Юрій Гамар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: