Львівський прикордонний пес допоміг виявити у подорожуючого наркотики (фото)

фото 1

Сьогодні вранці прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» зупинили для перевірки рейсовий автобус сполученням «Запоріжжя - Щецин», що прямував до Польщі.

Одним з пасажирів був 33-річний громадянин України.

Про це ІА Дививсь.info повідомили у прикордонній службі України.

Під час перевірки у прикордонників виникли підозри, що подорожувальник може прямувати з забороненими предметами, тому його було запрошено для додаткової бесіди та перевірки.

В ході чого, охоронці кордону спільно з працівниками митниці та мобільного підрозділу ДОЗОР, з допомогою службового собаки, виявили «пакунок» з речовиною сіро–зеленого кольору рослинного походження, який знаходився у пачці з-під цигарок.

Попередньо встановлено, що дана речовина – марихуана.

За цим фактом поінформовано відповідні правоохоронні органи. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: