Топ-10 фільмів з Кейт Вінслет

Kate-Winslet-Emmys-Red-Carpet-GettyImages-1341342623-H-2021-780x470

Оскароносна зірка «Титаніку» Кейт Вінслет - одна з найповажніших та обдарованих акторок в історії. За 30 років своєї кар'єри вона встигла зіграти в багатьох фільмах, які отримали світове визнання.

ІА Дививсь.info підготувала підбірку фільмів з англійською акторкою Кейт Вінслет.

«Життя спочатку»

Френк Віллер, його дружина Ейпріл і двоє дітей – сім'я середнього достатку з передмістя Нью-Йорка, мріють про втечу з рутинного життя в провінції і про «справжнє життя» в суспільстві. Для початку в їх плани входить переїзд у Париж. Але доля цієї сім'ї склалася не так, як хотілося б головним героям, для них життя приготувало низку неприємних сюрпризів, які ніяк не збігаються з перспективами на щасливе майбутнє.

Кадр з фільму.

«Різанина» 

Історія двох батьківських пар, які вирішили організувати дружні посиденьки, після того як їх сини опинилися в числі учасників шкільної бійки. При цьому кожна пара критикує батьківські навики іншої, замість того, щоби розгледіти власні проблеми.

Кадр з фільму.

«Стів Джобс»

Біографічна стрічка про життя одного із засновників двох відомих світових брендів - Apple і Pixar.

Кадр з фільму.

«Амоніт»

У 1840-их роках у Лайм-Ріджесі, невеличкому містечку на півдні Англії, живе Мері Еннінг – палеонтолог-любитель та колекціонерка скам’янілостей. Часи, коли її археологічні відкриття були предметом обговорень, лишилися у минулому. Нині похмура та жорстка жінка живе з того, що продає туристам як сувеніри свої знахідки. Якось до неї приїжджає палеонтолог разом зі своєю дружиною Шарлоттою. Прагнучи вирушити далі з археологічною експедицією, він залишає хвору дружину та просить Мері піклуватися про Шарлоту.

Кадр з фільму.

«Гора між нами»

Лікар Бен і письменниця Алекс - єдині хто вцілів після жахливої авіакатастрофи. Тепер вони повинні знайти спільну мову, щоб вижити в екстремальних умовах далеких засніжених гір Колорадо. Коли вони розуміють, що на допомогу до них ніхто не прийде, вони змушені відправитися в небезпечну подорож довжиною в сотні кілометрів.

Кадр з фільму.

«Помста от кутюр»

У маленьке австралійське містечко приїжджає колишня мешканка, яку ганебно вигнали з нього. Спочатку місцеві жителі приймають її не дуже радо, однак незабаром вона підкорює їх своїми вміннями крою та шиття. Ніхто не здогадується, які у неї справжні цілі.

Кадр з фільму.

«Розум і почуття»

Романтична Елеонора і стримана Маріанна - дві сестри, які живуть абсолютно різними світами. Але обидві вони мріють вдало вийти заміж. Забобони і умовності настільки злилися в голові Маріанни, що вона стала недовірлива до чоловіків. Одного разу розкрившись, вона зазнала невдачі і з тих пір ставиться до можливих наречених з упередженням. Її сестра, навпаки, готова потонути в кожному новому романі.

Кадр з фільму.

«Відпочинок за обміном»

Аманда — успішна ділова жінка, яка живе у Лос-Анджелесі. Айріс — провінційна письменниця з Англії. У них обох не складаються стосунки з коханими, тому, познайомившись за допомогою Інтернету, аби на якийсь час забути про побутові негаразди і зруйноване особисте життя, жінки вирішують на різдвяні канікули обмінятися житлом і оточенням. Аманда їде до засніженного туманного Альбіону, а Айріс вирушає у сонячну Каліфорнію.

Кадр з фільму.

«Читець»

Юний Міхаель, хлопчисько 15 років, дорогою зі школи знайомиться з 36-річною Ханною Шміц, що працює контролером у трамваї. Юнака з незрозумілої причини тягне до дорослої жінки, і між ними зав'язується таємний роман. Коханці проводять разом дні безперервно, і час від часу неписьменна Ханна просить Міхаеля почитати їй книжки. А через кілька місяців жінка раптово зникає. Через вісім років, вже будучи юристом, Міхаель зустрічає її в суді. Його колишня коханка звинувачується в тому, що працювала наглядачкою в концентраційному таборі Освенцим.

Кадр з фільму.

«Вічне сяйво чистого розуму»

Одного разу Джоель знайомиться з дівчиною. Клементина повна протилежність Джоеля, постійно здійснює імпульсивні вчинки, живе емоціями. Вона змінює його життя. І раптом приймає несподіване рішення - стерти Джоеля зі своєї пам'яті.

Кадр з фільму.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: