Порошенко порадив владі зосередитися на боротьбі з РФ

порошенко
Петро Порошенко. фото з відкритих джерел

П'ятий Президент Петро Порошенко закликав владу спрямовувати більше зусиль на боротьбу з Російською Федерацією, а не з опозицією в Україні.

Про це Порошенко заявив під час судового засідання щодо обрання йому запобіжного заходу у справі постачання вугілля з ОРДЛО, повідомляє Укрінформ.

Так, Порошенко наголосив, що зараз важливо зберігати єдність на тлі ескалації російської загрози і зауважив, що влада має спрямовувати зусилля на боротьбу з Росією, а не з опозицією в середині країни.

«Якби хоча б половина цих зусиль була спрямована на боротьбу з Росією, не стояло б питання, чи нападе Путін, чи ні», – зауважив Порошенко.

Він звернувся до представників правоохоронної системи і наголосив, що «державна зрада» його команди – «це звільнення двох третин окупованого Донбасу, від Сєвєродонецька і Лисичанська до Маріуполя».

«Державна зрада» – це тоді, коли в солдат не було розгрузок, ні акумуляторів, ні їжі, ні лікування. Створення армії. «Державна зрада» – це боротьба за кожного. Ви кажете, що на окупованій території не треба було підтримувати пенсіонерів, працівників, шахтарів? І не треба було звільняти Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Маріуполь, Краматорськ, Костянтинівку – нічого, бо для вас це відрізаний кусень. Бо для вас Крим і Донбас це не Україна. Для вас це є, як ви там написали, «ЛНР» і «ДНР». Мені соромно, що з таким виконанням злочинних наказів ви сподіваєтеся спокійно спати», – сказав Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: