Помер 81-річний професор львівського університету

Trach_18.01.2022
Фото: університет фізичної культури

Професор став першим і наразі єдиним за 75-літню історію ЛДУФК імені Івана Боберського викладачем, якому була призначена довічна стипендія Кабінету Міністрів України.

Cьогодні, 18 січня, на 82-му році життя перестало битися серце професора кафедри біохімії та гігієни Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, колишнього багаторічного проректора з навчальної роботи нашого університету, кандидата біологічних наук Трача Володимира Михайловича.

Про це розповіли на сторінці вишу.

«Володимир Михайлович Трач у нашому виші працював понад чотири десятки років. За цей час він обіймав різні посади (проректор з навчальної роботи, декан педагогічного факультету, завідувач, професор, доцент кафедри біохімії та гігієни) і на кожній з них проявив себе як справжній висококваліфікований професіонал, тим самим абсолютно заслужено завоювавши великий авторитет та повагу як у колег по роботі, так і в студентів. Не можна не згадати й про те, що упродовж роботи в нашому Університеті він підготував дев’ять кандидатів наук», - йдеться у повідомленні.

Володимир Михайлович – відмінник освіти України, нагороджений відзнакою Міністерства освіти і науки України «Петро Могила», Грамотою Прем’єр-міністра України та Почесною відзнакою імені Івана Боберського, автор 150 публікацій, з них понад 100 наукового та 15 навчально-методичного характеру, два авторських свідоцтва та два авторських права на твір, додають в університеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: