Час прихлопнути кришку піаніно, - Порошенко

Petro-Poroshenko--830x438

Сценарій президента України Володимира Зеленського щодо знищення опозиції та послаблення України ще не закінчився.

Про це заявив п’ятий президент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко після винесення йому запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання 19 січня.

«Є абсолютно ненормальним, коли вся правоохоронна система працює проти лідера опозиції та лідируючої опозиційної політичної сили. І це є абсолютно ненормально, коли поліція, яка перетворена в «Беркут», б’є активістів, б’є Балуха, нашого героя, політичного в’язня, якого знає весь світ, б’є ветеранів, включно з Олександром Погребиським» – заявив Петро Порошенко.

Він подякував за підтримку представникам «Голосу», «Батьківщини» та інших політичних сил за розуміння того, що вони поставили питання національної езпеки вище вузькокорпоративних чи вузькопартійних інтересів.

«Це поведінка справжніх державників. І саме тому зараз ми закликаємо до об’єднання демократичних сил до відсічі російській агресії. Нічого важливіше бути не може. І ми з задоволенням згадуємо про наше бойове братерство, у тому числі й з генералами, коли ми спільно пліч-о-пліч боронили державу, тоді, коли інші бігали від повісток, грали на інструментах не руками, давали корпоративи в окупованій Горлівці, нехай горять у них гроші, які вони отримували за ці корпоративи. Наш час прихлопнути кришку піаніно», – заявив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: