Нардеп Бакунець став батьком

272153586_413800973865582_6405137124276428221_n
Павло Бакунець з дружиною та новонародженою донькою. Фото з фейсбуку

Народний депутат України дев'ятого скликання з Яворова Павло Бакунець став батьком. У нього з дружиною Вікторією народилась донька.

Про це 20 січня він повідомив у Facebook.

Як йдеться у його дописі, новонароджену назвали Марічкою. Народжувала дружина політика у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі.

«Втомлені і щасливі, ми повертаємося додому», - написав Бакунець.

Довідка

34-річний Павло Бакунець родом з Яворова на Львівщині.

Навчався в Українському католицькому університеті (гуманітарний факультет) та у Львівській бізнес-школі. Закінчив історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, також вивчав фінансову культуру у Tristar Management.

Бакунець — депутат Яворівської міської ради 6-го скликання, працював у комісії законності депутатської етики. З 2014 по 2015 роки — секретар Яворівської міськради, виконував обов'язки міського голови. Є співзасновником ГО «Молодь Яворівщини»[4]. Керівник представництва ГО «Об'єднання «Самопоміч» у Яворові.

Кандидат у народні депутати від партії «Об'єднання «Самопоміч» на парламентських виборах 2019 року (виборчий округ № 122, Жовківський, Яворівський райони)[6][7]. На час виборів: Яворівський міський голова, безпартійний. Проживає в Яворові. Є членом Комітету Верховної Ради з питань правової політики та депутатської групи «Довіра».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: