Дорогу у Зарудцях ремонтуватимуть за чотири мільйона гривень

ремонт дороги
Фото з архіву. (ілюстративне)

У Зарудцях виконали підготовчі роботи для ремонту центральної вулиці. На капітальний ремонт дороги з влаштуванням водовідведення у міському бюджеті Львова передбачили 4 мільйона гривень.

Про це повідомили у департаменті міської агломерації міськради.

«Наразі виконані всі підготовчі роботи. Зокрема довжиною в усю вулицю Франка, а це 2300 метрів, вирите дорожнє корито. Його засипали піщаною та щебеневою сумішшю. Тільки-но дозволить погода, розпочнемо роботи з водовідведення – облаштування щебеневої основи трубопроводів, каналізаційних колодязів, люків, дощоприймачів та інших штучних споруд. Це важливий етап в капремонті дороги, від якого залежить якісна і тривала експлуатація дорожнього покриття», – розповіла голова Офісу Львівської громади у Зашкові Оксана Чекайло.

Лише після цього кластимуть асфальт, облаштують тротуари та встановлять зупинку для громадського транспорту, дорожні знаки, бар'єрну огорожу тощо.

Нагадаємо, торік Львів розпочав реалізацію надважливого громадського проєкту у Зарудцях – капремонт центральної вулиці, на якій зосереджені основні соціально важливі об‘єкти населеного пункту – школа, ФАП, народний дім, церква, дитячий та спортивний майданчики, пам‘ятник героям УПА. Цією вулицею їздить автобус, який сполучає населений пункт зі Львовом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: