10 нових мультфільмів, які цікаво буде подивитися дорослим

multic

Думаєте, що мультфільми тільки для дітей? Ця добірка розвіє популярний міф!

Бо сучасна мультиплікація давно перейшла вже рівень примітивної картинки. Легка форма подачі важливих тем, гумор, чудернацькі персонажі — те, за що мультфільми подобаються й дорослим. А сценаристи мультфільмів останнім часом полюбляють вести 2 лінії сюжету: для дітей і для дорослих.

Ми підібрали для вас 10 нових мультфільмів, які допоможуть відволіктися від буденних серйозних справ та трішки потішити вашу внутрішню дитину:

«Рая й останній дракон» (2021, «Raya and the Last Dragon»)

Історія про дружбу людей і драконів, яка була ще 500 років назад. Глядач переноситься у вигадану країну Кумандру, яку розділили на 5 частин різні правителі. Дракони ціною власного життя врятували світ від загибелі. Але люди замість того, щоб об’єднатись, стали ворогами.

Попереду новий виклик. Потрібно здолати страшних монстрів — друнів, які перетворюють усе на камінь. У цьому допомогти може тільки дракон. На його пошуки і відправляється юна Рая. Дівчина єдина, хто може врятувати світ і знову об’єднати Кумандру.

«Бебі бос 2: Сімейний бізнес» (2021, «The Boss Baby: Family Business»)

Продовження вже відомого мультфільму від DreamWorks «Бебі бос», який вийшов у 2017 році.

Герой минулої частини Тед уже виріс та побудував успішний бізнес. Але ніяк не може налагодити теплі родинні стосунки зі своїм братом Тімом, у якого дві доньки. Одна з них виявляється секретною шпигункою корпорації малюків. Вона змушує двох братів знову стати дітьми і врятувати світ від злого Доктора Ервіна Армстронга.

То чи вдасться героям побороти лиходія й налагодити стосунки?

«Співай 2» (2021, «Sing 2»)

Друга частина музичної мультиплікації, яка вийшла на екрани в Україні, як новорічний подарунок, 30 грудня 2021 року.

Як і в попередній частині, у центрі подій коала Бастер Мун. Йому вдалося зібрати команду талановитих музикантів, які користуються успіхом. І тепер у них нова ціль: виступити на великій сцені престижного театру. На них чекає мегаполіс, багато випробувань та робота з хитрим продюсером-вовком Джиммі Крісталом.

«Куди приведуть тебе твої мрії» — гасло цього мультфільму вкотре вказує на те, як важливо не боятися перешкод і йти за мрією.

«Три богатирі й Кінь на троні» (2021, «Три богатыря и Конь на троне»)

Центральним героєм цього веселого мультфільму стає кінь — Гай Юлій Цезар, який вміє говорити й не замовкає ні на хвилину. Він постійно потрапляє в неприємності. Цього разу зла Баба Яга обміняла його тілами з київським князем.

Тепер кінь-говорун сидить на троні й будує плани безтурботного життя. Але керувати могутньою країною не так уже й легко. Кілька неуважних рішень і над Київською Руссю нависла справжня катастрофа. Юлій хоче негайно все повернути назад. Але не знає як це зробити. На допомогу йому поспішають три богатирі.

«Енканто» (2021, «Encanto»)

Фентезі мультфільм-мюзикл, який знятий студією «Walt Disney».

Події відбуваються в чарівному містечку Енканто, десь у горах Колумбії. 15-річна дівчинка Мірабель Мадригал росте в сім’ї чарівників. Але сама не має магічних здібностей. Хтось із її сім’ї вміє зцілювати людей, хтось — розмовляти з тваринами.

Коли сімейна магія починає слабшати, Мірабель єдина, хто може врятувати родинні чари. Вона відповідальна за порятунок не тільки сім’ї, але і всіх жителів Енканто.

«Монстри на канікулах 4: Трансформанія» (2022, «Hotel Transylvania. Transformania»)

Продовження відомого американського мультфільму, показ якого тричі переносили. Нарешті, у січні 2022 року глядачі зможуть побачити продовження пригод графа Дракули.

У цій частині магічний винахід Ван Хелсінга ламається й перетворює всіх монстрів у людей, а Джонні — у монстра. Усе перевертається з ніг на голову. Щоби повернутися у свої тіла, Дракула має об’єднатися зі своїм зятем та відправитись у навколосвітню подорож. Допомагати їм у цьому буде Мевіс — донька головного вампіра.

«Посіпаки. Становлення лиходія» (2022, «Minions: The Rise of Gru»)

Якщо ви вже фанат кумедних жовтих міньйонів, то в липні цього року зможете побачити продовження їхніх пригод.

У центрі сюжету історія 12-літнього Грю, який мріє стати супер лиходієм. Для цього він хоче вступити в таємничу злочинну організацію. Але його ніхто не сприймає серйозно. Грю доводиться викрасти чарівний амулет, щоб довести свою вправність.Але жовті посіпаки гублять украдену здобич.

Тепер головному лиходію треба повернути амулет і ще й не потрапити до рук жорстоких злочинців.

«Чіп і Дейл поспішають на допомогу» (2022, «Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers»)

Disney зняла повернення легендарних бурундуків, які були найкращими друзями багатьох із нас у дитинстві.

Чіп і Дейл невгамовні шукачі пригод. Вони завжди в епіцентрі подій і готові прийти на допомогу. Так було раніше.

У новій частині веселі герої живуть спокійним, розміреним життям та вдають, що їм це подобається. Але дух авантюризму важко приховати. Як тільки з’являється нова справа, Чіп і Дейл збирають своїх друзів і вирушають на боротьбу зі злочинцями.

«Велетні» (2022, «Gigantic»)

Мальовничий мультфільм про звичайного хлопця Джека. Він живе в маленькому містечку серед лісів і мріє про пригоди. Час від часу на жителів нападають велетні, які відбирають у місцевих останнє.

Джек хоче вразити Анжеліну, дівчину, у яку до нестями закоханий. Тому вирішує знищити зелених чудовиськ. Під час своєї небезпечної подорожі знайомиться з 11-річною дівчиною-велетнем, яка заблукала. Чи вплине ця дружба на плани Джека?

«Льодовиковий період: Пригоди Бака» (2022, «Ice Age: Adventures of Buck Wild)

Головний герой цієї частини «Льодовикового періоду» одноокий сміливець Бак, який завжди в пошуках пригод. Цього разу він вмовляє опосумів Креша й Едді відправитись у загублені землі. За давніми легендами там колись жили страшні динозаври. Тому їхня подорож стає все більш небезпечною.

На пошуки друзів відправляються любимі герої багатьох: мамонт Менні, тигр Дієго й лінивець Сід. Звірі вже давно стали сім’єю, тому хочуть якнайшвидше знайти відважних мандрівників і повернути додому.

Якщо вам уже набридли голлівудські блокбастери, сміливо обирайте мультфільм на вечір. Зможете насолодитись яскравою картинкою, від душі посміятись і ще й розчулитись. Адже всі ми в душі діти, незалежно від віку.

Джерело: Всвіті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: