Дев'ятирічний хлопчик, якого разом із сім'єю збило авто біля Самбора, потребує донорської крові

кров
фото ілюстративне

9-річний Андрій потребує донорської крові IV (-). Дитина постраждала внаслідок ДТП біля Самбора.

9-річний Андрій потребує донорської крові IV (-). Дитина постраждала внаслідок ДТП біля Самбора.

Про це повідомили у Першому територіальному медоб'єднанні Львова.

«Зараз спеціалісти Дитячої лікарні Першого територіального медичного об’єднання боряться за життя обох. У 5-річного хлопця важкий забій головного мозку. Він перебуває в сопорозному стані (неясній свідомості). Стан 9-річного хлопця вдалося стабілізувати. Та у Андрія перелом обох ніг. Його готують до операції. Хлопчику потрібна донорська кров», - сказано в повіідомленні.

Небайдужих із IV (-) групою крові просять завтра з 9 00 до 12 00 прийти до лікарні та здати кров для порятунку хлопчика.

Попередній запис за номерами телефонів: 0660180919 та 0671180919.
Лікарня швидкої допомоги Першого територіального медичного об’єднання Львова, відділення трансфузіології, перший поверх, вул.Миколайчука, 9.

При собі мати паспорт та при здачі зазначити – для Возного Андрія Володимировича, 9 років, лікується у хірургії Дитячої лікарні на вул. Орлика).

Нагадаємо, 23 січня, близько 18:18, поблизу міста Самбір 20-річний хлопець наїхав на цілу сім’ю. Юнак, керуючи автомобілем марки «Opel Vectra» наїхав на чотирьох пішоходів. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали – 33-річна жінка, 32-річний чоловік та двоє дітей віком 9 та 5 років – усі жителі Самбора. Внаслідок ДТП потерпілих з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано в Самбірську ЦРЛ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: