Двоє волинян викривали авто з подвір'я у Великих Глібовичах (фото)

272820156_299936535511458_780153700993085944_n

На Львівщині затримали двох юнаків, яких підозрюють у крадіжці авто. Хлопці оглядали машину, яку продавали, а коли власниця відволіклась, вони сіли в авто та поїхали. Затримати їх вдалося тільки у Радехові.

Про це повідомили у пресслужбі місцевої поліції.

24 січня близько 22.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 51-річної мешканки села Великі Глібовичі про те, що двоє невідомих чоловіків викрали автомобіль «Ауді А6», який належить її сину, та поїхали у невідомому керунку.

За даними правоохоронців, жінка продавала автомобіль за дорученням свого сина, який тимчасово перебуває за кордоном. Того дня оглянути машину приїхали двоє чоловіків – вони ретельно перевірили усі вузли та агрегати «Ауді» та, вибравши слушний момент коли продавчиня відволіклась, несподівано сіли в авто та поїхали. Коли потерпіла зрозуміла, що стала жертвою зловмисників, вона звернулась за допомогою в поліцію.

«Орієнтування на викрадений «Ауді» були передані в усі територіальні підрозділи поліції Львівщини, для його розшуку на території області була введена спеціальна поліцейська операція. Невдовзі оперативники кримінальної поліції спільно з співробітниками сектору реагування патрульної відділення поліції №1 Червоноградського районного управління поліції виявили розшукуваний автомобіль у місті Радехів та затримали його», - сказано в повідомленні.

Затримані — двоє юнаків, мешканців Волинської області віком 18 та 20 років. Невдовзі їм повідомляють про пізозру за стетею про крадіжку транспортного засобу Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи, досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: