На Львівщині навчатимуть застосовувати ракетні комплекси з Великобританії

ракети
фото: фб Павла Ткачука

У 184 Навчальному центрі Національної академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалась підготовка українських військовослужбовців до застосування новітніх протитанкових ракетних комплексів.

У 184 Навчальному центрі Національної академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалась підготовка українських військовослужбовців до застосування новітніх протитанкових ракетних комплексів NLAW, які днями у якості допомоги Збройним Силам України були надані Урядом Великобританії.

Про це повідомив керівник НАСВ Павло Ткачук на своїй сторінці у фейсбуці.

«Вдячний вищому військовому керівництву нашої держави за довіру та можливість розпочати цю підготовку саме у нас, а Уряду Великобританії та інструкторам місії «ORBITAL» – за допомогу й підтримку України. Переконаний, спільними зусиллями ми захистимо нашу Батьківщину від будь-яких зазіхань агресора» –сказав Павло Ткачук.

Ці ракети мають інерційну систему управління, що компенсує вплив довкілля та можливі радіоелектронні перешкоди систем захисту танка. Високотехнічна ракета сама обчислює параметри руху цілі та прогнозовану точку зустрічі.

Дальність польоту досягає 1000 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: