Львівських архітекторів номінували на світову премію

гараж
фото з відкритих джерел

Студія дизайну та архітектури O.M.Shumelda номіновані у конкурсі в одному з найбільших світових архітектурних онлайн-видань з проєктом Міждисциплінарного культурного центру «РадіоГараж».

Студія дизайну та архітектури O.M.Shumelda номіновані у конкурсі в одному з найбільших світових архітектурних онлайн-видань з проєктом Міждисциплінарного культурного центру «РадіоГараж» на премію ArchDaily Building of the Year 2022 в категорії Cultural Architecture.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

ArchDaily засноване у 2008 році у Нью-Йорку як джерело безперервної інформації для архітекторів. Це найпопулярніший у світі портал про архітектуру, в місяць його відвідують 13,6 млн унікальних користувачів.

Нагадаємо, влітку у Львові відкрили міждисциплінарний простір «РадіоГараж», в основі якого лежить звук, мистецтво та технології. Новий медіа-мистецький осередок було облаштовано у приміщенні старого гаражу на першому поверсі в історичному будинку Львівського радіо (вул. Князя Романа, 6). У цьому просторі об’єднане навчання, експерименти, дослідження і дискусія на межі мистецтва, науки, технологій та акустики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: