У складі української збірної перший випадок Covid-19 на Олімпіаді в Пекіні

2470305
Фото з відкритих джерел.

Тренер чоловічої збірної з біатлону Юрай Санітра, який разом із командою прибув у Пекін на Олімпійські ігри, отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Про це повідомляє Суспільне.

У складі української делегації в Пекін полетіли 23 особи, серед яких 10 спортсменів. Після прильоту в Пекін команда в повному складі здала тести на коронавірус. За інформацією Суспільне Спорт, позитивний тест отримав тренер чоловічої збірної Юрай Санітра, результати усіх інших членів делегації - негативні.

Санітра здасть ще один тест, за результатами якого буде відомо подальший план дій щодо тренера. Якщо Санітра буде ізольований, то в складі біатлонної делегації є ще чотири тренери: Урош Велепець, Олександр Кравченко, Олексій Кравченко та Ігор Ященко.

Це перший випадок позитивного тесту на коронавіус в складі олімпійської збірної України. Перед початком сезону у складі чоловічої команди виник спалах коронавісуру: тоді перехворіли, зокрема, Артем Прима та Артем Тищенко, які теж потрапили до складу України на Олімпіаду-2022. А уже безпосередньо під час сезону захворів тренер Олександр Кравченко - він пропустив два етапи Кубка світу, але опинився в складі делегації на Ігри в Пекін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: