Куди небайдужі можуть віддати теплий одяг людям у потребі у Львові

одяг
ілюстративне фото

У Львові вдруге організовують акцію «Між нами – тепло», аби кожен, хто потребує теплого одягу, зміг його отримати. Тож усіх, хто має змогу, запрошують долучатись до акції та приносити одяг, і таким чином допомогти пережити зиму тим, хто у потребі.

Акцію проводить Львівський міський центр соціальних служб «Між нами», спільно з простором усвідомленого споживання «Ясна річ».

Речі є змога принести на локацію упродовж тижня – з 31 січня до 4 лютого, на алеї біля Порохової вежі (вул. Підвальна, 4).

«Запрошуємо громаду Львова долучатись до акції. Приносьте теплі речі, краще на вішаках, і розвішуйте їх на деревах алеї – ви впізнаєте, на яких саме. Кожен, хто потребує одягу, зможе прийти і взяти для себе потрібну річ. Тож почувайтеся вільними приносити одяг у хорошому стані», - зазначили у Центрі соціальних служб «Між нами».

До слова, під час першої акції «Між нами тепло», яку провели торік у грудні, теплий одяг змогли взяти собі близько ста потребуючих.

Довідка

Ясна річ – простір усвідомленого споживання і зручної благодійності у центрі Львова. Тут можна віддати речі на перевикористання, купити вживані або нові концептуальні речі українських брендів. Простір пропонує приносити одяг на апсайклінг (перешивання) або здавати зношений на безпечну утилізацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: