У Стебнику пара задушила рушником 79-річну жінку

вбивство
Ілюстративне фото

27-річні мешканка Борислава та мешканець Харківської області убили 79-річну пенсіонерку у Стебнику на Львівщині. 

27-річні мешканка Борислава та мешканець Харківської області убили 79-річну пенсіонерку у Стебнику на Львівщині.

Про це повідомили у пресслужбі місцевої поліції.

«Повідомлення про тіло 79-річної пенсіонерки, мешканки міста Стебник, виявлене у її будинку, надійшло у поліцію 25 січня. До правоохоронців звернулась племінниця загиблої», - розповіли у відомстві.

На тілі загиблої правоохоронці виявили сліди насильницької смерті. На обличчі були гематоми, окрім того, на шиї потерпілої був зав’язаний рушник. Як в подальшому встановили медики, причиною смерті жінки стала асфіксія (удушення).

За даними правоохоронців, до вбивства пенсіонерки причетні жителька Борислава та мешканець Харківської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Обидвом по 27 років.

Встановлено, що 23 січня пообіді зловмисники прийшли у будинок під приводом продажу меду. Доки чоловік розмовляв з господинею, його спільниця непомітно пройшла у кімнату та почала шукати гроші. Проте, власниця помешкання помітила це та стала випроваджувати непрошених гостей – тоді зловмисник кілька разів вдарив її в обличчя, зв’язав руки, а рот зав’язав рушником – щоб не кричала. Заволодівши незначною сумою коштів та мобільним телефоном, нападники втекли, а їх жертву за кілька днів племінниця виявила мертвою.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру за статею про розбій. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Її спільнику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України та п.6 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що йому загрожує - довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: