В українській армії проти коронавірусу вакцинували 96% військових

ЗСУ

У Збройних Силах України продовжують виявляти по кількасот нових випадків інфікування коронавірусом щодоби. Водночас близько 96% військових вже мають щеплення проти недуги.

За даними Командування Медичних сил, минулої доби на ковід занедужали 777 осіб. Нині у лавах української арміє є понад чотири тисячі активних хворих.

«Станом на 10.00 28 січня 2022 року в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 4618 осіб. Всього за час пандемії одужало 34 626 осіб, летальних випадків 112.
На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебуває 1043 особи», - сказано в повідомленні.

Там також розповіли: від початку вакцинальної кампанії у Збройних Силах України 238 тисяч 969 осіб отримали одну дозу вакцини. Обидві натомість отримали 233 тисячі 534 людини.

«Зважаючи на пандемію коронавірусу, інформую, що у Міністерстві оборони та ЗСУ повністю вакциновано понад 96,3% військовослужбовців та працівників. Вже розпочато процес бустерної вакцинації. Вакцин достатньо. Командування Медичних сил тримає ситуацію на контролі», - заявив міністр оборони України Олексій Резніков з трибуни Верховної Ради 28 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: