Синоптики попереджають про ожеледицю, хуртовини й пориви вітру

aaa06496-d82c0b49
Фото: ЛМР

Увечері 29 січня та впродовж доби 30 січня по місту Львову будуть пориви західного вітру 19-24 м/с, хуртовини, значні опади – мокрий сніг з дощем та сніг, на дорогах – ожеледиця.

Впродовж доби 30 січня по місту Львову будуть пориви західного вітру 19-24 м/с, хуртовини, значні опади – мокрий сніг з дощем та сніг, на дорогах – ожеледиця.

Про це повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Така ж погода очікується й на території області.

Відтак, Львівська міська рада закликає усіх зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху.

У міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадують, що під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Водночас усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: