Працівниця каналу «Рада» сказала, що ненавидить українську мову, а прапор України «так собі» (відео)

30_main
Скрін-шот із відео

Гостьова редакторка державного телеканалу «Рада» Поліна Шишкіна заявила, що ненавидить українську мову та вважає невдалим дизайн українського прапора.

Водночас мовник запевнив, що не мав жодних трудових відносин з Шишкіною, яка працювала на випробувальному терміні від продакшну «Кінокіт». Після цього Шишкіну негайно звільнили, пише профільне видання «Детектор медіа».

Відео, де дівчина обурюється через держпрапор України та каже, що ненавидить українську мови, оприлюднив активіст Сергій Стерненко. Останній зазначив, що на її сторінці у Фейсбук вказано, що вона працювала «асистентом головного редактора». Раніше ж працювала на каналі Медведчука «Live». Утім, зараз сторінка дівчини недоступна.

«Прапор так собі, до речі. Могли б дизайн інший зробити, нормальний, тому що це п...ець», – каже Шишкіна.

Пізніше Шишкіна перепросила через свої висловлювання, заявивши, що «повністю усвідомила свою помилку».

«Вчора я мала необережність погано висловитися про українську мову та український прапор. Вважаю, що це було невірно, особливо будучи дочкою учасника АТО, я як мінімум не мала на це права. Повністю усвідомлюю свою помилку і закликаю не повторювати її, особливо зважаючи на нашу геополітичну ситуацію», – завила Шишкіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: