П'яний терорист сам здався українським військовим (відео)

272883673_304879055000745_9516965394359881_n

Вчора, близько 12:00, на Луганщині військовослужбовці ЗСУ затримали представника збройних формувань РФ.

Терорист вирішив повернутися на підконтрольну українській владі територію, розчарувавшись в ідеях «руського мира», повідомляє штаб ООС.

На час взяття в полон він перебував в стані сильного наркотичного та алкогольного сп’яніння. Свої дії пояснив втомою від війни та бажанням побачити дружину й дітей.

Затриманий з 2011 по 2016 рік відбував покарання в одній із виправних колоній Луганщини за розбій. З 2016 року – член незаконних збройних формувань РФ. У терористичному угрупованні ім. Платова він отримав прізвисько «Мальок» та обіймав посади стрілка, снайпера та гранатометника.

Чоловік розповів про низький морально-психологічний стан особового складу окупаційних військ, систематичне вживання алкоголю під час несення служби на лінії бойового зіткнення, а також скаржився на нестатутну поведінки командування підрозділів.

Окрім цього, бойовик повідомив, що діяльність командира його батальйону постійно контролює та скеровує кадровий військовослужбовець збройних сил РФ, який проходить службу на ротаційній основі.

Порушника передали представникам Служби безпеки України. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності затриманого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: