Європейська мережа клінік Impress починає роботу в Україні

db647679-87a3-445c-903e-280769ae607e

Impress оголосила про стратегічне партнерство з українською ортодонтичною клінікою Orthos для створення Orthos Impress. Найближчі три роки, Orthos Impress планує інвестувати в український ринок ортодонтії понад 10 млн євро.

В Україні почала працювати провідна європейська мережа ортодонтичних клінік Impress. Клініки працюють у чотирьох українських містах: Києві, Львові, Дніпрі та Хмельницьку й мають плани щодо розширення мережі.

Мережа клінік Impress працює у понад ста містах у дев’яти країнах світу: Іспанії, Великобританії, Італії, Франції, Португалії, Німеччині, Австрії, Швейцарії, а тепер й в Україні. Impress пропонує послуги невидимої ортодонтії: прозорі зручні елайнери, призначені для вирівнювання зубів. Клініка відома своїм сучасним діджитал-підходом до лікування: знімні елайнери підбирають індивідуально після 3D-сканування, фахівці клініки готують періодичні відеорезультати лікування та здійснюють діджитал-моніторинг результатів.

«Impress на ринку ортодонтії відносно не так давно. Менше ніж за 3 роки ми змогли випередити наших конкурентів завдяки унікальній ціннісній пропозиції і технологіям та стати гравцем №1 у Європі. Ціль Impress – надавати високоякісне медичне лікування та забезпечувати клієнтам позитивний досвід у користуванні ортодонтичними послугами. Досвідчена медична команда, мережа власних клінік та розвинена технологічна екосистема на всьому шляху лікування – наші важливі фактори успіху. Ми плануємо активно розширюватися по всій Європі – зазначає доктор Халед Касем, головний ортодонт та співзасновник Impress. – Ви можете бути хорошим лікарем, або хорошим підприємцем. Поєднання обох попередніх навичок в одній особі є доволі рідкісним та унікальним випадком. Тарас Семенюк, засновник Orthos, зміг побудувати сильний національний бренд за доволі короткий час та з обмеженими ресурсами. Ринок росте і це слушний час для прискорення розширення та розвитку міцного національного бренду. У найближчі 3 роки ми плануємо інвестувати понад десять мільйонів євро в український ортодонтичний ринок задля будівництва клінік, науково-дослідницького центру та посилення послуги планування й продовження лікування».

Orthos – вузькоспрямована медична клініка, яка є засновником телестоматології в Україні. Це сучасний підхід до стоматологічної практики для підтримання здоров’я зубів та ротової порожнини, коли пацієнт перебуває віддалено від лікаря, а огляд відбувається завдяки відеообладнанню. Мережа Orthos Impress планує розширення на інші міста та області України.

«Наші клініки об’єднує спільний підхід до лікування та діагностики ротової порожнини: відмова від старих методів та використання всеможливих сучасних діджитал-інструментів у лікуванні, – Тарас Семенюк, керівник Orthos Impress в Україні. – За два роки Impress з медичного стартапу перетворилась у міжнародну мережу клінік нового покоління, яка зберігає тенденції на стрімкий подальший розвиток. Раді доєднатись до лідера європейської ортодонтичної галузі, що розпочав справжню революцію у галузі та пропонує ефективні й зручні рішення для пацієнтів».

Зазначимо, що клініка Impress заснована 2019 року, зі штаб-квартирою у Барселоні. Клініка входить в інвестиційний портфель проєктів TA Ventures – компанії, що надає інвестиції глобальним технологічним стартапам на ранніх стадіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: