Авіалінії «Нової пошти» отримали перші літаки, польоти стартують ще цього року

Нова пошта
Фото Нової пошти

Авіаперевізник оператора «Нова пошта» Supernova Airlines отримав перші два літаки у лізинг, перший рейс планується восени.

Про це розповів співвласник «Нової пошти» Володимир Поперешнюк, передає ЕП.

За його словами, компанія вже взяла у лізинг два літаки Boeing 757−200. За попередніми оцінками, ця послуга обійдеться їй приблизно у 200 тисяч доларів на місяць за кожен борт, загальна інвестиція у запуск авіакомпанії – до 10 млн доларів.

«Ми будемо експлуатантом, наразі триває отримання сертифікату в Державіаслужбі. Власна авіакомпанія буде однозначно вигідніша, ми наразі активно замовляємо послуги в інших авіаперевізників», — повідомив Поперешнюк.

Вартість міжнародної доставки, каже він, не збільшиться. Базовим аеропортом буде Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

«Перші польоти будуть у вересні. Ми не сумніваємося у їхньому повному завантаженні. Швидкість доставки зростає вдвічі, ми можемо запропонувати доставку за п’ять днів із Китаю та США», — розповів Поперешнюк.

Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що поштовий оператор «Нова Пошта» запускає власного авіаперевізника для транспортування міжнародних пакунків. Попередньо компанія планувала отримати сертифікат експлуатанта у квітні 2022 року.

Компанія матиме власний флот літаків. Вона увійде до структури «Нова Пошта Глобал» та літатиме з міжнародних аеропортів «Бориспіль» та «Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: