У Львові відбудеться концерт пам'яті Міська Барбари

co

15 відомих українських гуртів та виконавців заспівають кавери на пісні Міська Барбари й гурту «Мертвий Півень», співзасновником і вокалістом якого був Барбара.

У концерті, зокрема, візьмуть участь Святослав Вакарчук, Тарас Чубай, «ТНМК», Каша Сальцова, «ТЕЛЬНЮК: Сестри», Мирослав Кувалдін, Юрко Єфремов, Галина Бреславець, Христина Соловій, «СонСови», Юрій Андрухович, «Bud’more», «Вій», «Мандри», Євген Константінич. Андрій Середа та Сергій Жадан читатимуть поезію. Вхід на концерт — за запрошеннями. Трансляція концерту відбудеться на фейсбук-сторінках Радіо ПроміньРадіо КультураНакипілоPEN Ukraine. Запис концерту можна буде послухати в ефірі Радіо Промінь, Радіо Культура і подивитися в ефірі UA: КУЛЬТУРА навесні.

«Це мав би бути ювілейний концерт Міська, на якому він би мав бути у футболці з написом «Ще по 50». Але буде концерт для Міська. Я дуже вдячна всім, хто допомагає мені цей концерт організовувати, хто буде на ньому виступати, і тим, хто буде це дивитися та слухати», — зазначила режисерка Світлана Олешко.

Будинок звукозапису Українського радіо — один із найбільших студійних звукозаписувальних майданчиків Європи. Концертно-студійний комплекс Українського радіо входить до складу Національної суспільної телерадіокомпанії України. Велика концертна студія Будинку звукозапису є репетиційною базою та головним концертним майданчиком для творчих колективів — радіоансамблів Українського радіо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: