47-річного мешканця Стрия другий рік поспіль затримали за нартоторгівлю

вбивство
Ілюстративне фото

У Стрию поліцейські викрили зловмисника за підозрою у розповсюдженні наркотичних речовин.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Ним виявився 47-річний місцевий, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Торік у листопаді суд обрав зловмиснику, на той час підозрюваному у зберіганні та розповсюдженні наркотичних та психотропних речовин, запобіжний захід - арешт з можливістю внесення застави у сумі 190 тисяч гривень.

Проте, внісши заставу та вийшовши з-під варти, чоловік повернувся до протиправної діяльності. Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів і 4 лютого знову викрили його під час збуту подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, схожої на «марихуану».

Під час санкціонованого обшуку у зловмисника виявили та вилучили наркотики, електронні ваги, зіп-пакети для фасування та інші речові докази його причетності до вчинення кримінальних правопорушень.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: