В Одесі розшукали 16-річну школярку з Радехова, яка утекла з хлопцем два тижні тому

00521e32-2871-4c3a-8dcf-6b175b513a459

Мешканку Радехова, яка наприкінці січня втекла з дому зі своїм бойфрендом, розшукали у Одесі. Пара змінила зачіски та колір волосся.

Про це дев'ятого лютого розповіли у пресслужбі поліції Одещини.

«Юна леді наприкінці січня втекла з дому зі своїм 21-річним приятелем через конфлікт з батьками, які були проти їхньої дружби. Розуміючи, що їх обов’язково шукатимуть, молодь почала переїжджати від міста до міста і опинилася у знайомих в Одесі», - йдеться в повідомленні.

Встановивши коло спілкування зниклих, правоохоронці Львівщини передали орієнтування одеським колегам. До пошуків негайно долучилися ювенали, оперативники та інші фахівці, що спеціалізуються на розшуку людей. Правоохоронці перевірили адреси, за якими могли проживати зниклі, переглянули десятки записів з вуличних камер спостереження, встановлених у місті в рамках програми «Безпечна Одещина», і врешті знайшли закоханих.

«Дівчина з хлопцем гарно конспірувалися: змінили зачіски і перефарбували колір волосся, – розказує начальник вiддiлу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Максим Жарков. – Ми поговорили з ними про наслідки таких втеч, поки чекали на приїзд колег зі Львова, а сьогодні зранку вони поїхали додому».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: