Кортеж відомого українського бізнесмена на смерть збив людину, – УП (фото)

de16b3ed7695d1f53aedb0f5e2149c27
УНИАН

Вночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове, що на Харківщині, автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли  автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це повідомляє Українська правда посилаючись на свої та офіційні джерела у правоохоронних органах.

«Трохи після півночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв – Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було. На місці знайшли номери 0018», – говорить співрозмовник УП в правоохоронних органах.

Кортеж Ярославського. Фото: Труха Харків.

За його словами такі номери має передня машина кортежу Ярославського. Джерело УП також зазначило, що Ярославський часто сам водить авто.

Співрозмовники УП також додали, що пізніше до поліції подзвонив чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП біля Мартового, і що прийде до райвідділу дати свідчення.

Станом на 10 ранку цей чоловік до поліції ще не приходив. Згодом ще один співрозмовник УП повідомив, що водія станом на 12:00 вже допитують правоохоронці.

За даними джерел УП, є свідки, які бачили, як увечері кортеж Ярославського виїжджав з Харкова (Ярославський працює у Харкові і мешкає у Мартовому – ред.).

У поліції Харківської області не змогли підтвердити чи спростувати інформацію про смертельне ДТП поблизу Мартового. Речник поліції Харківщини Олена Баранник пообіцяла з’ясувати, чи мала місце смертельна аварія біля Мартового пізно ввечері 9 лютого або вночі 10 лютого і надати цю інформацію пізніше.

«Попередньо встановлено, що 9 лютого близько 22:55 невстановлений автомобіль, який рухався зі сторони міста Чугуєва в напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода – чоловіка на вигляд 30-40 років. Тіло померлого направлено до моргу. Його особа, а також особа зловмисника наразі встановлюються», – повідомляється на сайті поліції.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

За даними джерела УП Ярославський вилетів з Харкова до Лондона.

Чартер з Польщі прилетів у Харків о 12:50 і вилетів з Харкова о 13:50.

На його борту перебувають Ярославський і його тесть Сергій Свентицький.

За даними Flightradar, літак рухається до аеропорту Фарнборо (Лондон, Великобританія).

Олександр Владиленович Ярославський, український бізнесмен, колишній співвласник УкрСиббанку і президент харківського ФК «Металіст» з 2005 до 2012 рр. Президент групи DCH. 1 листопада 2018 року були введені російські санкції проти 322 громадян України, включаючи Ярославського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: