Минулого року на Львівщині відремонтували майже 70 доріг

ремонт вулиці
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У 2021 році за кошти обласного бюджету на Львівщині відремонтували 29,76 км доріг загального користування і 8,7 км автомобільних шляхів комунальної власності.

Про це йшлося сьогодні, 10 лютого, під час засідання постійної комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу, повідомляє ЛОР.

«Загалом роботи виконали на 68 ділянках автомобільних доріг, з яких на 44 – загального користування і на 24 – комунальної власності. На ремонт автошляхів з обласного бюджету скерували 93,7 млн грн..

Крім того, використано 36,2 млн грн від 30 місцевих бюджетів для виготовлення проєктно-кошторисної документації, а також проведення ремонтних робіт на 17 об’єктах автомобільних доріг загального користування місцевого значення, де відремонтовано 11,22 км», - поінформував директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Орест Шуліковський.

Серед найбільших об’єктів автомобільних доріг, які відремонтували в 2021 році: Воля – Добрівляни, Зіболки – Артасів, Бережани - Нараїв – Брюховичі, Наконечне – Гостинцеве, Нижнє Синьовидне - Кам'янка та інші.

Програма розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху у 2021 році виконана на 95,5 %.

«У 2022 році будемо прагнути реалізувати Програму на 100% і усунути негативні моменти, зокрема щодо забезпечення співфінансування органами місцевого самоврядування», -  зауважив заступник голови комісії Тарас Подвірний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: