У Португалії другу добу розшукують 22-річного артиста балету зі Львова, який зник, купаючись в океані

273624062_5555371074492137_7189723261076880247_n
Фото: ROYAL Russian Ballet

Артист балету Ілля Романський загинув під час туру в Португалію: там, у місті Порту, мала виступати балетна трупа, у якій танцює юнак.

Артист балету Ілля Романський зник у Антлантичному океані під час туру в Португалію: там, у місті Порту, мала виступати балетна трупа, у якій танцює юнак.

Про це повідомили на сторінці трупи Royal Russian Ballet 10 лютого.

Це сталося восьмого лютого. Члени танцювального колективу вирішили поплавити в океані. Першим заплив здійснив технік Дмитро, який повернувся на берег, після нього 22-річний Ілля Романський, хлопця одразу змило великою хвилею. Після спроби Дмитра врятувати юнака, який на той момент вже втратив свідомість та плив на спині, їм не вдалося дістатись берега через велике каміння.

Наступна велика хвиля відірвала Іллю від Діми. Рятувальники та добровольці підплили до них на надувних човнах та пробували дістати з води. Поки витягували техніка, артист балету зник з поля зору. Його шукали водолази та працівники екстрених служб до пізньої ночі, але знайти постраждалого не вдалося навіть за допомогою квадрокоптерів.

Фото: ROYAL Russian Ballet

Навіть після кількох годин, коли стався відплив, тіла 22-річного артиста балету не знайшли.

Пошуки тривають досі. Рятувальники та небайдужі оглядають скелі та берегову лінію.

У трупі заявили, що наступний спектакль проведуть на честь Іллі Романського, кошти, отримані за нього, передадуть рідним юнака.

За даними 24 каналу, Ілля —родом зі Львова, він є випускником коледжу культури та мистецтв, раніше був учасником балету «Життя».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: