Відомі львів’яни продаватимуть шкарпетки, щоб зібрати півмільйона для армії

273010843_1859274204256537_8395064328156800934_n (1)
фото: Fb-сторінка Dodo Socks

Цими вихідними відомі активісти, артисти та волонтери працюватимуть звичайними продавцями в магазинах у Києві та Львові для того, щоб зібрати кошти для українських військових. Серед волонтерів – перша леді Львова Катерина Кіт-Садова та фронтмен метал-гурту 1914 Дмитро Кумар.

Акцію започаткував львівський бренд шкарпеток та білизни Dodo Socks. Упродовж двох днів, 1 та 13 лютого, всю виручку, отриману магазинами у двох містах – Києві та Львові передадуть благодійному фонду «Повернись живим».

У Львові волонтерами проекту будуть, зокрема, дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова, директор America House Lviv Володимир Бєглов, фронтмен метал-гурту 1914 Дмитро Кумар, підприємець Сашко Горонді, очільниця Муніципального мистецького центру Ляна Мицько, блогер та програміст Дмитро Малєєв та інші відомі львів’яни.

У Києві  у проєкті візьмуть участь серед інших  засновник «Veterano Pizza» Леонід Остальцев, журналіст та співзасновник «Телебачення Торонто» Майкл Щур і автор проєкту «Ukrainer» Богдан Логвиненко.

Долучитись до акції в якості покупця можна буде у Львові в магазинах Dodo Socks за адресами вул. Вірменська, 30, та вул. Федорова, 2, а в Києві – вул. Антоновича 19/21.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: