10 ідей подарунків на День всіх закоханих, які зроблять вас ближчими

вал

Свята — додатковий привід побути разом, зробити вихідний та дослідити одне одного. Провести День закоханих можна вдома, в ресторані чи іншій країні, здійснити давню мрію чи просто пролежати в ліжку весь день. Ідей для святкувань багато, а ось що дарувати коханій людині?

Пропонуємо вибрати з нашого списку речей та справ, які допоможуть вам стати ближчими!

1. Спільний майстер-клас з танців

Навіть якщо ви раніше не пробували й не хотіли танцювати, День закоханих наштовхне на божевільні вчинки. Ніщо так не єднає два серця, як спільні танці. А стиль підберіть під ваш темперамент: бачата, класичні бальні танці, пристрасне танго. Навіть хіп-хоп або чечітка підійдуть! Головний критерій — веселощі!

2. Квитки у нову країну чи місто

Оберіть активність (чи пасивність), яка вам подобається. Обожнюєте лижі та гори? Тоді рушайте на курорт в місті, де багато снігу. А якщо надаєте перевагу лінивому відпочинку, потурбуйтеся про spa й ресторани поруч. Свято 14 лютого — привід поступитися й обрати те місце, яке точно порадує в першу чергу кохану/коханого, а не вас.

3. Сертифікат у квест-кімнату

Квест-кімнати завжди гуртують людей, а для пари стануть приводом дізнатися більше про коханих. Обирайте тематику, яка вам сподобається та буде максимально романтичною. Наприклад, «1001 ніч», «Аліса в країні чудес», «Зоряні війни». А ось теми «В’язниця» чи «Втеча з Шоушенка» будуть недоречними для романтичного настрою.

4. Настільна гра для двох

Зараз просто знайти гру українською, яка розрахована на пари. Є карткові настолки із цікавими запитаннями чи завданнями, які допоможуть зблизитися, та навіть ігри 18+ з веселими й нестримними бажаннями.

5. Друкований альбом зі щасливими моментами

Флешки губляться, телефони викрадають, хмарні сховища теж можуть зникнути через будь-який глюк. Що не кажіть, навіть у 21 столітті звичайний альбом з фото залишається надійною схованкою важливих подій. Зберіть ваші спільні враження, фото з різних поїздок і створіть якісний альбом.

6. SPA на двох

Масаж, ароматні палички, скраби й максимальний релакс. Іноді хочеться втекти від турбот й переживань та просто розслабитися. А коли поруч буде рідна людина, яка посміхається, щастя множиться.

7. Романтична фотосесія

Останні красиві спільні світлини зроблені ще на весіллі або просто не вистачає часу для сімейної фотосесії? День закоханих допоможе втілити мрію. Та навіть якщо у вас вже тисячі світлин, можна обрати цікаву локацію чи студію й зафіксувати вас у новому образі.

8. Політ: на параплані, повітряній кулі чи стрибок з парашутом

Варіант для екстремалів, яким море давно по коліно, а стандартні подарунки здаються зовсім нудними. Тільки попередньо дізнайтеся, чи в «половинки» немає страху висоти.

9. Парний кумедний одяг

Худі або піжами в схожому стилі чи зі смішними написами — хороший варіант, щоб навіть на відстані зігрівати себе думкою про кохану людину. А ще в парному одязі вийде крута фотосесія!

10. Чекова книжка бажань

Універсальний варіант для будь-якої пари. Тільки треба не «спалитися» й обережно дізнаватися бажання коханої людини наперед. Чекову книжку можна виготовити самостійно з паперу чи картону або придбати готову в магазинах з сувенірами. Фантазія тут безмежна: вписуйте дрібні приємні дрібнички (помити посуд, приготувати сніданок, принести капучино) та довготривалі плани (масаж, похід в гори, весь день валятися в ліжку). Втілюйте із задоволенням!

Робіть щасливими тих, кого любите, кожного дня. Обирайте ідеї й сміливо бронюйте спа, курорт в горах чи очікувану фотосесію. У будь-який день, адже свято ми творимо не через дати, а тільки через любов!

Джерело: Всвіті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: