Львівські хірурги врятували руку чоловіку, у якого не згинались пальці

273933852_2505430096259114_1280583892696132860_n

Місяць тому 24-річчний ветлікар Андрій з Прикарпаття невдало сперся на вікно, яке під вагою трісло і порізало його руку: пошкодивши сухожилля та нерви.

Про це повідомляє перше територіальне медичному об'єднання міста Львова.

У районній лікарні молодому чоловіку зашили рани, але про те що пальці правої руку не працюють Андрій, який оперує тварин майже щодня, дізнався, лише за два тижні, коли зняли шви. Він не зміг взяти рукою не те, що медичний інструмент, а елементарно – виделку.

Коли Андрій звернувся до лікарів 8-ої лікарні ті відразу попередили - єдине лікування - операція і зволікати не можна. Аби молодий чоловік міг надалі згинати пальці, наші хірурги з’єднали розірваний сухожилок та відновили цілісність серединного нерва. Операція тривала кілька годин. Минула успішно.

І хоча попереду у Андрія два місяці реабілітації, після неї хірург має всі шанси повернутися до операційної і впевнено взяти до рук скальпель.

Новий напрям мікрохірургії кисті та стопи поєднує у собі кілька спеціальностей, які дозволяють якнайкраще підійти до лікування кожного пацієнта, а саме: пластичної реконструктивної мікрохірургії, травматології та ортопедії, нейрохірургії, а також мікросудинної хірургії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: