У РНБО переконані, що широмасштабний наступ РФ не відбудеться найближчими днями

данілов

Росія не зможе почати широмасштабний наступ на Україну найближчими днями, себто 16-17 лютого — у ті, дати, які фігурують, як найімовірніші.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов за підсумками зустрічі із представниками Верховної Ради 14 лютого, передає Громадське.

З його слів, влада повністю усвідомлює, що нині відбувається на території України, водночас запевняє: ситуація є повністю контрольованою.

«Більш того — ми на сьогодні не бачимо, що широкомасштабний наступ Російської Федерації може відбуватися або 16-го, або 17-го числа. Ми цього не бачимо», — заявив Данілов.

Він також додав, що військова загроза з боку Росії залишатиметься до тих пір, поки вона не деокупує українську територію. Також у РНБО очікують можливих провокацій з російської сторони.

Данілов, посилаючи на дані української розвідки, а також розвідок партнерів, заявив про дестабілізацію у межах України.

«Без внутрішньої дестабілізації зробити якісь неприємності для нашої країни вони не зможуть... Чи можуть бути якісь негаразди з боку Російської Федерації? Так, можуть, але ми до цього готові», — уточнив секретар РНБО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: