Кива не планує повертатись в Україну

кива5

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива, який виїхав з України на тлі повномасштабного наступу Росії в Іспанію, заявив, що поки не повертатиметься.

Про це він повідомив у відеороликові 15 лютого.

Кива прокоментував заклик Зеленського до українців об’єднуватися довкола загрози нападу РФ. Член ОПЗЖ поскаржився на нібито політичний тиск з боку чинної влади.

«Ти кажеш повертайся. Куди? У яку тебе заганяють, у якій проти тебе ведуться системні провокації?!... Ви висуваєте ці патріотичні промови тільки тому, що вам більше подітися нікуди… Не буду я тебе захищати, Зеленський. І не буду я за тебе, ***, віддавати своє життя. Тому що тоді, коли в 2014-му я мав дві контузії, ти в цей час *** по роялю возив», – сказав він.

За даними Української правди, низка нардепів та бізнесменів покинули межі країни напередодні анонсованої у західній пресі дати нібито нападу Росії. Серед них – члени ОПЗЖ.

Депутати «Опозиційної платформи – За життя» з проросійськими політичними поглядами обрали місцем перечікування загрози з боку РФ у західних країнах. Зокрема Ілля Кива, який полетів до Іспанії.

Співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Юрій Бойко, коментуючи дані ЗМІ, відповів, що про втечу не йдеться: «Вирішили втекти? Не втекли, а з особистих питань поїхали».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: