У більше сотні вакансій на Львівщині пропонують зарплату у понад двадцять тисяч

вакансії

На сьогодні на Львівщині є понад чотири тисячі вакансій, з яких у трохи більше, ніж ста пропонують зарплатню, вищу за 20 тисяч гривень. 

На сьогодні на Львівщині є понад чотири тисячі вакансій, з яких у трохи більше, ніж ста пропонують зарплатню, вищу за 20 тисяч гривень.

Про це повідомили у обласному центрі зайнятості.

Там кажуть, що загалом є 4 тисячі 170 вільних місць праці. На зарплату у понад 20 тис. грн запрошують водіїв автотранпортних засобів. Таких вакансій є близько двадцяти.

Добре заробити можуть і будівельники. На роботу запрошують бетонярів, машиністів екскаватора, мулярів: таких ваксій є по сім, також три вакансії пропонують майстрам шляхових, малярів, машиністів автогрейдера, столярів, трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) господарства.

Ще по два вільних місця є для машиністів механічного котка, по одній – для лицювальника-плиточника, монтажника-будівельника, монтажника будівельних машин та механізмів.

П'ять вакансій є для скручувальників виробів кабельного виробництва. Чотири — операторів автоматичної лінії для виготовлення ізольованих жил.

На роботу запрошують двох укладальників-пакувальників та слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, ізолювальника-плівочника, зварника, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування, слюсаря-ремонтника, різальника скла, друкаря флексографічного друкування.

Для тих, хто здобув вищу освіту, пропонують роботу агрономів, інженерів з проєктно-кошторисної роботи, інженерів-програмістів, начальників відділення, заступника начальника управління (самостійного) - начальника відділу, головного інженера, інженера з проєктування механізованих розробок, інженер з ремонту, інженера-проєктувальника, інспектора кредитного, начальника відділу кадрів, начальника цеху, фармацевта клінічного, фахівця з режиму секретності, програміста системного, фахівця тощо.

Бракує в області також ескулапів, зокрема 2 терапевтів, лікаря приймальної палати (відділення), нарколога, ортопеда-травматолога, психіатра, статистика, хірурга, хірурга-онколога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: