На Львівщині діє «сірий» рівень терористичної загрози, – СБУ

630_360_1634664278-801

На Львівщині діє «сірий» рівень терористичної загрози (можлива загроза).

Про це під час сесії Львівської обласної ради повідомив начальник штабу  Антитерористичного центру при управлінні СБУ у Львівській області Руслан Бішко.

За його словами, організовано цілодобовий обмін інформацією з підрозділами поліції, Нацгвардії, Прикордонної служби, ДСНС, військовими частинами, органами місцевого самоврядування, керівниками місцевих адміністрацій та об’єктів критичної інфраструктури щодо виникнення надзвичайних подій та позаштатних ситуацій.

«Основним завданням на сьогодні є отримання інформації про наміри окремих осіб, груп осіб або ДРГ противника вчинити теракти чи диверсії на об’єктах критичної інфраструктури. У випадку отримання такої інформації вживатиметься комплекс заходів з пошуку, локалізації, затримання і знешкодження терористів чи ДРГ», – розповів Руслан Бішко.

Він додав, що у випадку запровадження воєнного стану управління СБУ виконуватиме окремі вказівки керівника тероборони Львівщини, яким є голова ЛОДА.

Як заявив Руслан Бішко, станом на сьогодні немає підстав для підвищення рівня терористичної загрози на Львівщині, ситуація контрольована.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: