Рейтинг партій: відрив між «Євросолідарністю» та «Слугою народу» стає все більшим

вибори

Водночас, якщо в грудні 2021 року «ЄС» і «Слуга народу» формально ділили перше місце, то зараз «ЄС» має «чисте» перше місце, а «Слуга народу» – друге місце.

Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології.

Загалом до парламенту наразі мають шанси потрапити 7 партій.

За «Європейську солідарності» готові проголосувати 22,9%, за «Слугу народу» 16,4%, за «Батьківщину» 11,5%, за «ОПЗЖ» – 10,1%, за партію «Наші» – 6,2%, за «Розумну політику» – 5,8%, за «Силу і честь» – 5,1%.

Серед партій найбільше рейтинги зросли у «Європейської солідарності» – 1,8%, «Батьківщина» – 1,6%  та проросійська партія «Наші» Євгена Мураєва – 1,1%.

Упродовж 5-13 лютого 2022 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів власне всеукраїнське опитування громадської думки «Омнібус». Методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (computer-assistedtelephoneinterviews, CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів (з випадковою генерацією телефонних номерів та подальшим статистичним зважуванням)  опитано 2000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України (крім АР Крим).

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,4% для показників, близьких до 50%, 2,1% для показників, близьких до 25%, 1,5% - для показників, близьких до 10%, 1,1% - для показників, близьких до 5%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: