У Львові у водія, який керував напідпитку та пропонував хабар, забрали авто

274183634_254641376832329_5022663782076552960_n

У Львові керманич, що скоїв ДТП на одній із вулиць, пропонував патрульним хабар. Окрім цього, виявилось, що за кермом від був напідпитку, а також через несплату штрафів, його авто евакуювали на арештмайданчик.

Сталося це вдень у середу, 16 лютого, розповіли у пресслужбі патрульної поліції.

Виклик про ДТП на вулиці Стрийській вони отримали близько 14-ї години. З'ясувалось, що 32-річний мешканець Львівської області, будучи за кермом BMW, зіткнувся з іншим авто Volkswagen, та спробував утекти, але опинився у заторі, де потерпілий разом із очевидцем його затримали.

Після перевірки на приладі Drager виявилось, що винуватець ДТП був п'яним: у його крові виявили 2,21 проміле алкоголю. Окрім цього, чоловік позбавлений права керувати через нетверезу їзду.

Як тільки патрульні оголосили про оформлення адмінматеріалів, керманич запропонував їм хабар у розмірі 300 доларів. Ще з'ясувалось, що його авто є у розшуку виконавчої служби через несплату штрафів. Машину евакуювали на арештмайданчик.

На водія оформили два протоколи — за повторне керування напідпитку, та порушення ПДР і винесли постанову за їзду без прав.

У патрульній поліції додали, що у січні нинішнього року на Львівщині зафіксувади 43 ДТП через п'яних керманичів, з яких три автопригоди з постраждалими та три — з травмованими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: