Ірландська авіакомпанія пообіцяла літати до України, доки не відбудеться «радянське вторгнення»

ryanair-aircraft-12720-720x340

Ryanair, одна з найбільших іноземних авіакомпаній в Україні, повідомила, що обов'язково перевозитиме пасажирів у країну та за її межі, поки російське вторгнення не матеріалізується. 

Ryanair – одна з найбільших іноземних авіакомпаній в Україні повідомила, що обов'язково перевозитиме пасажирів у країну та за її межі, доки російське вторгнення не матеріалізується.

Про це заявив генеральний директор авіакомпанії Майкл О'Лірі, повідомляє RTE.

«Це наш обов'язок підтримувати народ України, поки там не буде війни та ракет», – сказав О'Лірі під час прес-конференції у Лісабоні.

Також він заявив, що немає потреби зменшувати кількість рейсів, поки європейські лідери не скажуть, що літати до України небезпечно.

«Важливо не панікувати, – говорить гендиректор. – Людям потрібно додому, вони хочуть літати за кордон, до Європи. Авіакомпанії мають забезпечити таку можливість».

Минулого місяця Ryanair заявили, що протягом наступних років можуть зберігати в Україні до 20 літаків, якщо Росія не вторгнеться, також в авіакомпанії сказали, що планують виконувати 230 польотів на тиждень з трьох українських аеропортів цього літа.

О'Лірі каже, що авіакомпанія щодня моніторить ситуацію в Україні, щоби країна залишалася «величезним потенційним ринком, поки не станеться радянського вторгнення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: