Сепаратистські ЗМІ стверджують, що садочок обстріляли ЗСУ

274197469_314095764079074_3977137656957816837_n

Сепаратистські ЗМІ стверджують, що дитячий садочок, який сьогодні обстріляли, знаходиться на непідконтрольній Україні території та нібито його обстріляли ЗСУ. Число постраждалих внаслідок обстрілу зросло.

Про це повідомляє голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Сьогодні близько 9:00 збройними формуваннями РФ здійснено обстріл Станиці Луганської. В результаті застосування важкого артилерійського озброєння снаряди потрапили у будівлю дитячого садка, розташованого по вулиці Деповська, 22.

Постраждалі у дитячому садку: сторож, помічник вихователя, прачка.

Міно-вибухова травма. Баро травма, кохлеоневрит право. Кризовий гепертонічний кризис. Діагноз у всіх однаковий.

«Обурює й те, що пошкодивши дитсадок, бойовики в своїх ЗМІ передають зовсім протилежну, брехливу, інформацію: нібито з боку України обстріляно дитячий садок на непідконтрольній території. Їм байдуже, що могли постраждати хлопчики та дівчатка, персонал закладу! Заради провокації російські найманці здатні на все!», – пише Гайдай.

Також ушкоджень зазнала й комунальна інфраструктура – половина населеного пункту залишилася без електроживлення.

У Врубівці в результаті обстрілу було пошкоджено вікна в ЗОШ вул. Шкільна,5. На момент обстрілу в ЗОШ знаходилось 30 учнів та 14 персоналу. Станом на 11:10 8 дітей та 2 співробітника персоналу знаходяться в підвальному приміщенні ЗОШ. Решту учнів забрали батьки.

Також в наслідок обстрілу був пошкоджений газогін в смт. Врубівка, наразі без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків. Також внаслідок обстрілу був пошкоджений приватний будинок по вул. Центральна,4. Інформації про постраждалих немає.

«У порівнянні з позаминулою добою кількість обстрілів з боку ворога збільшилась з п’яти до восьми. Та вони стали більш прицільними, таке враження, що бойовики, побачивши, як українці готові відстоювати свою територіальну цілісність, відповідають тільки черговою провокацією», – підсумував голова Луганської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: