Окупанти збираються евакуювати населення ОРДО до РФ

дон
фото з відкритих джерел

Сьогодні, 18 лютого, окупаційна влада самопроголошеної «ДНР» оголосила про масову евакуацію населення до РФ, через нібито український наступ.

Про це заявив ватажок так званої «ДНР» Денис Пушилін.

Пушилін заявив, що в останні місяці Україна «інтенсивно нарощує кількість військовослужбовців і летальної зброї протягом лінії розмежування».

«Збройні сили противника знаходяться в бойових порядках і готові до силового захвату Донбасу. Президент України Володимир Зеленський в найближчий час віддасть наказ військовим перейти у наступ, реалізувати план вторгнення на територію Донецької і Луганської народних республік», - говорить Пушилін.

Він зазначив, що евакуйовувати будуть жінок, дітей та людей похилого віку.

«Переконливе прохання: прислухатися та прийняти правильне рішення. Тимчасовий виїзд збереже життя та здоров'я вам та вашим близьким. За домовленістю з керівництвом Російської Федерації у Ростовській області готові місця прийому та розміщення наших громадян. Евакуйовані будуть забезпечені всім необхідним. Для швидкого переходу на пункти пропуску створено всі умови», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 лютого штаб ООС повідомив, що окупанти ведуть артилерійський вогонь з населених пунктів та розміщують свої артилерійські системи поблизу житлових будинків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: