Зеленський обговорив із Джонсоном безпеку України

2c7ada8-ze-johnson-op

Президент Володимир Зеленський у Мюнхені обговорив із прем’єром Великої Британії Борисом Джонсоном безпеку України на тлі агресивних дій РФ.

Про це написав Зеленський у своєму Twitter

"Зустрівся з Борисом Джонсоном у Мюнхені. Говорили про безпеку на тлі агресивних дій РФ. Узгодили подальші спільні кроки. Залишаємось єдиними у прагненні деескалації дипломатичним шляхом. Вдячний Великій Британії за підтримку України та співпрацю заради безпеки та миру", - йдеться в повідомленні.

ТСН нагадує, що сьогодні, 19 лютого, відбувається візит президента України Володимира Зеленського до Мюнхена (Німеччина) для участі у щорічній безпековій конференції, де очільник нашої держави проведе зустрічі з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, з канцлером Німеччини Олафом Шольцом та з віце-президентом США Камалою Гарріс.

У порядку денному конференції виступ Володимира Зеленського запланований на 17:30-18:00 за київським часом

Як передає кореспондент УНІАН, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден висловив думку, чи має президент України Володимир Зеленський покидати Україну на тлі російської загрози для участі у Мюнхенській безпековій конференції.

Зокрема, у президента США запитали думку, чи це мудро для Зеленського покидати України у цей час для участі у Мюнхенській конференції безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: